De taxibranche en Krav Mag in 'Ondernemerscafé'

eA5TGqRFDonderdag 7 mei een zeer actueel onderwerp in het programma voor een door ondernemers, namelijk de taxibranche. In deze branche is er veel gaande, zoals tariefveranderingen en de mogelijke concurrentie van Uber. Harry Verkuijl van Doelen Verkuijl Groep schuift aan om hierover te praten.

Daarnaast is Martijn Bos aanwezig. Hij is Krav Maga Instructeur bij de International Krav Maga Federation (IKMF). Met hem wordt gesproken over een nieuwe sport in gemeente Aalsmeer, namelijk de Israelische zelfverdedigingssport Krav Maga.

Ondernemerscafé‘ wordt eens in de drie weken uitgezonden op donderdag tussen 20.00 – 22.00 uur (behalve als er een raadsvergadering is). Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 mei 2015 om 10:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×