'Door de Mangel' terug van weggeweest

Peter ProchazkaMaandag 11 mei a.s. ontvangen presentatoren Mylène Huijts en Elbert Huijts Peter Procházka in ‘Door de Mangel’ en niet de eerder aangekondigde Bettine Clemens. Procházka is docent op Wellantcollege de Groenstrook, een echte Dipper en betrokken bij Plaspop.

‘Door de Mangel’ is na twee weken afwezigheid weer terug van weggeweest.  Maandag 27 april kon u luisteren naar een herhaling. Maandag 4 mei was de speciale uitzending in het kader van Dodenherdenking op dit tijdstip te horen. In de uitzending daarvoor, maandag 20 april, was Tinka Langeveld dos Santos te gast. Zij was tijdelijk terug uit Thailand om geld in te zamelen voor haar zendingswerk.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 mei 2015 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×