Deborah Bothe over Vrijwilligerscentrale in 'Halte Zwarteweg'

DeborahVaste luisteraars van Radio Aalsmeer kennen Deborah Bothe (foto) als presentatrice van ‘Vrijdagavondcafé’. Samen met Ron presenteert zij dit programma eens per maand. Maar donderdag 14 mei is het Deborah zelf die geïnterviewd wordt.

De verslaggevers van ‘Halte Zwarteweg’ spreken met haar over Vrijwilligerscentrale Amstelland, waar Deborah tijdelijk de taken van Margo Rijerkerk overneemt. Ze vertelt onder meer over haar werkzaamheden bij de Vrijwilligerscentrale, welke organisaties zich daar aanmelden, de cursus ‘Vrijwilligers Academie’ en de website Zorgvoorelkaar.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 mei 2015 om 17:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×