Oceanus en Binding in 'Let'sGo2theDisco'

disco-ball-381907_640Vrijdag 15 mei weer een bomvolle ‘Let’sGo2theDisco’! Christa en Sabina te gast. Zij spelen waterpolo bij Oceanus en zijn bezig met het opzetten van een G-team. Nieuwsgierig wat dit is? Dit vertellen ze natúúrlijk tijdens de uitzending. En ook Inge, tienerwerkster bij de Binding, schuift aan. Dit doet zij niet alleen, maar samen met kinderen van de inloopmiddag. Natuurlijk vertellen ze over de inloopmiddagen die stichting de Binding organiseert, maar ze verzorgen deze week ook de muzikale top 5.

Natuurlijk hoor je ook deze week weer de uit-agenda en kun je een verzoekplaatje aanvragen, bijvoorbeeld telefonisch tijdens de uitzending. En ga jij die middag naar de musical ‘Jungle Book’ in het Crown Theater? Radio Aalsmeer zit in hetzelfde gebouw en de programmamakers vinden het leuk als je komt vertellen hoe het was!

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 mei 2015 om 17:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×