Gezondheid en Lifestyle in Stamtafel

ziekte van lymeDonderdagavond 21 mei van 20.00 tot 22.00 uur presenteren Rinus van Itterson en Jenny Piet weer het programma Stamtafel Gezondheid en Lifestyle. Daarin deze week de volgende onderwerpen:
Allereerst homeopaat Catinka Rabbers-Dekker die een lezing organiseert op 10 juni a.s. met dit keer het thema de ziekte van Lyme. Ze komt in de uitzending vertellen  hoe je van een tekenbeet ziek kunt worden en welke dramatische gevolgen dit kan hebben.
Daarna Brigit Albers van Mantelzorg en Meer. Iedere uitzending kunt u luisteren naar een item over de Vrijwilligerscentrale en dit keer komt Brigit vertellen wat mantelzorg is en hoe je je als vrijwilliger hier voor kunt inzetten.

In het tweede uur komt Dirk Raams weer eens langs in de studio. Dirk gaat voor de Clinic Clowns een fietstocht ondernemen naar de Noordkaap. Dat is 7.000 km in 7 weken. Dirk komt vertellen wat hem er toe heeft gebracht dit te gaan ondernemen. Hij vertrekt zaterdag en wat zou het leuk zijn om hem allemaal uit te zwaaien en te ondersteunen in dit nobele doel.
Als laatste gast komt Ingrid Claasen aan bod. Zij zet zich vanaf 2 juni weer volledig in voor de actie Free a Girl. In restaurant Welkom Thuis worden 5 dagen lang, per dag 2 bekende Aalsmeerders opgesloten in een klein hokje van 11 tot 23 uur. Daarmee  willen ze een statement maken voor jonge meisjes die in Azië opgesloten worden voor de sex industrie, maar nooit uit zo’n vies en donker hok worden vrijgelaten. Opgesloten als beesten en misbruikt. Dit MOET stoppen en Ingrid komt vertellen hoe je dit doel kunt steunen.

Kortom een volle uitzending met mooie gesprekken en muziek. Dat wordt dus luisteren.

‘Stamtafel’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 mei 2015 om 22:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×