Accordeonist Cor Trommel in de schijnwerper

Cor TrommelAfgelopen maandag was de bekende Aalsmeerder Henk van Leeuwen te gast in Aalsmeers enige talkshow ‘Door de Mangel’. Uiteraard kwam zijn bedrijf Westeinder Rondvaart aan bod, maar ook vertelde hij over het ontstaan van de Dippers en de Pramenrace. Wist u trouwens al dat Westeinder Rondvaart volgend jaar ook bootjes met een elektromotor gaat verhuren? Als voorwerp nam Henk een heus ‘klettervest’ mee en onthulde dat zijn ‘idool’ Mike (Multi) van der Laarse is. Nieuwsgierig geworden, maar de uitzending gemist? Zaterdag 23 mei wordt het programma herhaald om 13.00 uur, maar u kunt het ook terugluisteren via uitzending gemist op www.radioaalsmeer.nl.

Voor komende maandag heeft de rondvaartbootkapitein accordeonist en kweker in ruste Cor Trommel uitgenodigd. Cor maakt ook deel uit van de Dippers. Henk wil graag weten hoe lang Cor nog doorgaat met zijn muzikale carrière. Wie weet speelt Cor maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een leuk deuntje en wordt hij daarbij door de Dippers bijgestaan.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 mei 2015 om 21:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×