Suppen op de Westeinderplassen

SuppenZoals iedere vrijdagavond gaan ook deze week om 21.00 uur de deuren van het gezelligste radiocafé van de regio weer open om leuke gasten te ontvangen in de studio. Zo komt Julia langs om alles te vertellen over suppen op de Westeinderplassen, Rody weet alles over de Junior Pramenrace in juni en komt een oproep doen aan de luisteraars en Kirsten heeft onder andere het laatste nieuws over de Ride for the Roses events in Aalsmeer. Deze week presenteert Ron met Marjolein en is er tevens een reportage gemaakt door Caroline bij het nieuwe Theehuis dat onlangs geopend is bij de Historische Tuin.

Verder natuurlijk de UIT-Agenda, Ron’s Top 40 Hitarchief, de Soulshow-classic en de Twitterhit. Ron en Marjolein zijn deze week opzoek naar een hit waar de zon (sun) in voorkomt. We kunnen namelijk wel wat zon gebruiken. Geef maar door via Twitteraccount: Vrij_avondcafé of een bericht op de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Bellen tijdens de uitzending tussen 21.00 en 23.00 uur mag natuurlijk ook via 0297-325858. Onder alle inzendingen verloten we een set van 2 bioscoopkaarten voor een film naar keuze in Crown Cinema.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 mei 2015 om 21:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×