Lekker sporten met 'Let'sGo2theDisco'

Sports_portal_bar_iconDe presentatoren van ‘Let’sGo2theDisco’ ontvangen vrijdag 22 mei verschillende gezellige en vooral sportieve gasten. Triathlon Aalsmeer komt langs om te vertellen over de zwemloop die zij organiseren in juni. Wat is een zwemloop en wat is een triathlon eigenlijk? Dat hoor je tijdens de uitzending! En Triathlon Aalsmeer verzorgt ook de muzikale top 5. Dat zal vast een sportieve top 5 worden! Daarnaast schuift Danielle Jonker aan. Zij organiseert op 10 juni (Nationale Buitenspeeldag) een “ Spring je fit speurtocht”. Wat dat precies is, hoor je natuurlijk ook tijdens de uitzending!

Heb jij een vraag voor onze gasten of wil je een nummer aanvragen voor je beste vriendin, je grote broer of je tofste meester? Dat kan! Bel dan tijdens de uitzending (0297-325858), stuur een mailtje (studio@radioaalsmeer.nl), laat een berichtje achter op de Facebookpagina of stuur een tweet.

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 mei 2015 om 11:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×