'Halte Zwarteweg' in Songfestivalsfeer

TrijntjeOosterhuis06Liefhebbers van het Eurovisie Songfestival kunnen donderdag 21 mei hun hart ophalen tijdens ‘Halte Zwarteweg’. Het programma staat namelijk in het teken van dit muziekfestijn. Verschillende Nederlandse inzendingen uit het verleden worden gedraaid, zoals De Troubadour van Lenny Kuhr. Maar ook ‘onze’ inzending van dit jaar, Walk Along van Trijntje Oosterhuis (foto), komt natuurlijk voorbij.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 mei 2015 om 11:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×