Beatles-special 'Sem op zaterdag'

DSC_0143Zaterdag 23 mei zendt ‘Sem op zaterdag’ de special ‘The Very Hest’ (een special over the Beatles) uit. Presentator Sem van Hest neemt voor deze bijzondere uitzending niet alleen plaatst achter de microfoon. Dé Beatles-kenner van Aalsmeer, Jan van Veen, vergezelt hem. Samen nemen ze u in een uurtje mee langs de geschiedenis van de nog altijd populaire band. Dit aan de hand van muziek, verschillende verhalen en legendes. Er is aandacht voor zowel de bekende als minder bekende nummers en ook de mensen die vanuit de coulissen de carrière van dit viertal mede vormgaven worden niet vergeten.

Deze uitzending zal een feest van herkenning zijn voor Beatles-liefhebbers, maar de heren zullen ook zorgen voor een “Oh, dat wist ik nog niet – momentje”. Eén ding kunnen we alvast verklappen: de uitzending wordt afgesloten met het nummer ‘Imagine’ van John Lennon. Een deel van de tekst van dit nummer is op een een plaquette (foto) met een eigen plek in Central Park (New York) als eerbetoon te zien is. Iets waar Van Veen uiteraard meer over vertelt.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 mei 2015 om 11:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×