Dipper Henk van Leeuwen gemangeld

Henk van Leeuwen klettervestDe wekelijkse talkshow op maandagavond ‘Door de Mangel’ ontvangt op maandag 18 mei tussen 18.00 en 19.00 uur de in Aalsmeer zeer bekende Henk van Leeuwen. Hij is uitgenodigd door de vorige gast Peter Procházka. Hij vertelde over zijn Tsjechische roots, zijn werk als docent en natuurlijk zijn vele hobby’s. Zo is hij een verwoed verzamelaar van Biggles boeken, maar ook (jeugd)boeken over Aalsmeer staan in zijn collectie. Uiteraard kwamen de Dippers en Plaspop ook aan bod.

De keuze voor de volgende gast is daarom ook niet echt verrassend: Henk van Leeuwen. U kunt hem kennen van de Westeinder Rondvaart, de Dippers en na deze avond kent u hem natuurlijk ook van Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 mei 2015 om 15:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×