'Top 10 van... Dirk Raams'

Dirk Raams‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings.

In de aflevering van maandag 18 mei zal Dirk Raams zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer.  Hij zal op 23 mei op zijn fiets stappen om naar de Noordkaap te fietsen om zo geld bijeen te brengen voor CliniClowns, maar voordat het zover is dus eerst zijn favoriete muziek op Radio Aalsmeer.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 mei 2015 om 14:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×