Live vanaf korfbalveld

Op locatie RKDESIn navolging van het live-verslag afgelopen zondag van de belangrijke voetbalwedstrijd tussen RKDES en KDO, zal het ‘Weekend Magazine’ ook aanwezig zijn op “super zaterdag” bij het Kudelstaartse VZOD. Vorige week werden de korfballers van het eerste elftal onverwacht al kampioen en zullen zij zaterdag een huldigingswedstrijd spelen. Daarnaast zijn er meer teams die op deze dag prijzen kunnen pakken!

Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 13 mei 2015 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×