Presentatrice Radio Aalsmeer sluit mensen op

Miranda GommansHet infotainmentprogramma ‘Weekend Magazine’ is wekelijks te beluisteren op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. Al het nieuws in de breedste zin van het woord, komt dan aan bod. Het programma wordt wekelijks door een wisselend team gemaakt. Radio Aalsmeer zoekt overigens nog altijd enthousiaste programmamakers die dit team willen komen versterken.

Komende zaterdag zal het ‘Weekend Magazine’ voor een groot gedeelte in het teken staan van “Free a Girl”. Tussen 15.00 en 16.00 uur zullen een aantal deelnemers aan deze ‘Lock Me Up’ actie aan het woord komen. Tussen 2 en 6 juni zullen diverse deelnemers zich gedurende 12 uur laten opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter. Zij willen zo een statement maken tegen kinderprostitutie én geld op halen! Samen met Ingrid Claasen zal Radio Aalsmeer-presentatrice Miranda Gommans (vorig jaar zelf ook opgesloten) de deelnemers opsluiten en vrij laten . Zelf even een kijkje nemen? Dat kan in restaurant Welkom Thuis aan de Stommeerweg.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 mei 2015 om 22:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×