Radio Aalsmeer live bij WAK

WAK-logo2015 2Op zaterdag 30 mei start de Week van de Amateurkunst in Aalsmeer met een Amateurmanifestatie in en voor het Gemeentehuis. In de Week van de Amateurkunst (WAK) worden in gemeenten door heel Nederland activiteiten georganiseerd waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. Optredens, workshops, tentoonstellingen en nog veel meer! Zaterdag organiseert het Cultuurpunt in dit kader een manifestatie in en voor het gemeentehuis.

Radio Aalsmeer verzorgd op deze dag tussen 13.00 en 15.00 uur een live uitzending vanuit het gemeentehuis. Voor deze gelegenheid zal het ‘Weekend Magazine’ al starten om 13.00 uur en komt de herhaling van ‘Door de Mangel’ deze keer te vervallen. Presentatrice Joke Wegman ontvangt diverse gasten. De techniek zal verzorgd worden door Lennart Bader en Joey Kaandorp.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 mei 2015 om 7:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×