Accordeonist Trommel alsnog in de schijnwerper

Cor TrommelAfgelopen maandag zou hij al komen, hij was immers door de bekende Aalsmeerder Henk van Leeuwen uitgenodigd als gast in Aalsmeers enige talkshow ‘Door de Mangel’. Helaas door een misverstand moest hij verstek laten gaan. Maar komende maandag is hij er wel! Vorige week heeft u daarom kunnen luisteren naar ‘stand-in’ Marcel van der Velde. De programmaleider van Radio Aalsmeer deed uitgebreid uit de doeken hoe hij in de radiobusiness terecht is gekomen.  Nieuwsgierig geworden, maar de uitzending gemist? U kunt het terugluisteren via uitzending gemist op www.radioaalsmeer.nl.

Komende maandag dus wel accordeonist en kweker in ruste Cor Trommel in ‘Door de Mangel’. Cor maakt ook deel uit van de Dippers. Henk van Leeuwen wil graag weten hoe lang Cor nog doorgaat met zijn muzikale carrière. Wie weet speelt Cor maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een leuk deuntje en wordt hij daarbij door de Dippers bijgestaan.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 31 mei 2015 om 17:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×