Napraten over Opwekking in 'Goednieuws'

OpwekkingAl meer dan veertig jaar organiseert stichting Opwekking de jaarlijkse Pinksterconferentie (door bezoekers ‘Opwekking’ genoemd). Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. De conferentie vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Er is altijd voor iedere leeftijdsgroep een programma. Tijdens het afgelopen pinksterweekend kwamen duizenden mensen kamperen op het terrein, maar alleen overdag langskomen kon ook. Dinsdag 2 juni tussen 19.00 en 20.00 uur ontvangt Frans van der Wee in ‘Goednieuws’ gasten die de Pinksterconferentie hebben bijgewoond. Zij vertellen over hun ervaringen.

‘Goednieuws’ wordt iedere dinsdagavond uitgezonden van 19.00 tot 21.00 uur en iedere zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Het programma wordt per toerbeurt verzorgd door een team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 juni 2015 om 13:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×