Bomvolle uitzending 'Let'sGo2theDisco'

Team Het populaire jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ ontvangt vrijdag 5 juni weer kei gezellige gasten! Bobbie’s Buurt komt langs om te vertellen over de Nationale Buitenspeeldag op woensdag 10 juni. Junior praamracers Sten en Bram komen langs met hun Junior Pramenrace top 5. Zij doen 13 juni weer mee met hun team “De Stenhuis maatjes” (foto). En natuurlijk vertellen zij ook waarom het zo leuk is om mee te doen aan de Junior Pramenrace. En ook Arnaud en Esther van de Junior Pramenrace schuiven aan om meer te vertellen over deze gezellige dag. Ook hoor je een voorproefje van de interviews die Kim afgelopen zaterdag heeft gehad met alle Kinderburgemeester- kandidaten, tijdens het stemmen op het Molenplein.

Heb jij een vraag voor een van onze gasten of wil je een nummer aanvragen voor je beste vriend, je kleine zusje of je tofste juf? Dat kan! Bel dan tijdens de uitzending (0297-325858), stuur een mailtje (studio@radioaalsmeer.nl), laat een berichtje achter op de Facebookpagina of stuur een tweet.

Gepubliceerd: 1 juni 2015 om 14:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×