Herinneringen aan Dirk van Leeuwen

Dirk van LeeuwenVrijdagavond 5 juni a.s. ontvangt Ron Leegwater in een aangepaste uitzending van het radioprogramma ‘Vrijdagavondcafé’ diverse gasten in de studio van Radio Aalsmeer die hebben samengewerkt met de afgelopen vrijdag overleden Dirk van Leeuwen. Of ze nu met deze ereburger van Aalsmeer en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau gesport hebben bij onder andere TVA en Flower Cup of een ander band met hem hadden, alles komt aan bod. Zo zullen de gesprekken ook gaan over de inzet van Dirk voor de Watertoren Aalsmeer, de Ouderendag, de Vrijwilligersdag en natuurlijk over Tuincentrum De Molen aan de Oosteinderweg. Dirk van Leeuwen was een verenigingsman in hart en nieren. Onder andere zullen Jaap Kranenburg, Aldert Keessen, Joke van der Zee, Rien en Ron de Ruiter, Albert Vuil, Joost Hoffscholte, Dirk Box en Henk de Groot herinneringen aan Dirk ophalen.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 juni 2015 om 22:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×