Tweede jongerendebat live op Radio Aalsmeer

Politiek Jongerencafé_5Op donderdagavond 4 juni organiseert Radio Aalsmeer samen met het jongerenwerk Aalsmeer en jongerencentrum N201 het tweede jongerendebat.

Tijdens deze avond kunnen jongeren debatteren met politici van vrijwel alle Aalsmeerse politieke partijen en elkaar. Vanaf 19.30 uur zijn alle jongeren uit de gemeente Aalsmeer welkom. Vanaf 20.00 uur start de debatavond. Er wordt geopend met een welkomstwoord van wethouder Van der Hoeven (jeugd). Daarna wordt er tot aan de pauze van 20.55 uur gedebatteerd onder leiding van Peter Maarsen over verschillende onderwerpen, zoals jongerenvoorzieningen. Om 21.05 uur is de pauze voorbij en geeft debatleider Peter Maarsen een inleiding op het onderwerp huisvesting. Vervolgens vertellen twee jongeren over hun ervaringen met huisvesting. Zij zijn ervaringsdeskundigen als het gaat om het gebrek aan jongerenhuisvesting. Naar aanleiding van hun verhaal kunnen politici en jongeren vragen stellen. De debatavond eindigt om 22.00 uur, waarna natuurlijk nog even nagepraat kan worden.

Vorig jaar is er in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ook al een jongerendebat gehouden. Omdat dit succesvol was, is er dit jaar opnieuw een jongerendebat. Destijds was het debat eveneens via Radio Aalsmeer te volgen. Klik hier om de informatie over de debatavond op de website van N201 te bekijken.

Gepubliceerd: 1 juni 2015 om 22:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×