Herinneringen aan Dirk van Leeuwen en 'Free a Girl'

VAC-DirkvanLeeuwenRadio Aalsmeer verzorgt wekelijks echte lokale radio en steeds vaker kunt u ook speciale (live) uitzendingen beluisteren, ook vanaf locatie. Zo zijn er rechtstreekse verslagen geweest van korfbal- en voetbalwedstrijden, live uitzendingen van diverse evenementen, zoals ‘WAK’ en afgelopen zaterdag nog ‘Free a girl’.

Vrijdag 5 juni haalden diverse gasten herinneringen op in het ‘Vrijdagavondcafé’ aan de helaas vorige week overleden bekende Aalsmeerder: Dirk van Leeuwen.
Met onder andere bijdragen van oud burgemeester Joost Hoffscholte, Dick de Kuyer, Albert Vuil, Dirk Box, Henk de Groot, Jaap Kranenburg en een prachtig gedicht over Dirk, gemaakt en voorgedragen door Joke van der Zee. Een mooie uitzending dat terug te beluisteren is via: Uitzending Gemist van Radio Aalsmeer . Of luister een fragment terug met oud-burgemeester J. Hoffscholte: klik hier.

Zaterdag 6 juni verzorgde het Weekend Magazine een live uitzending van ‘Free a Girl’ in ‘Welkom Thuis’. Er werd een bedrag opgehaald van maar liefst € 14.602,50. De uitzending terugluisteren? Dat kan via: Uitzending Gemist van Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 7 juni 2015 om 10:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×