Nepal benefiet live op Radio Aalsmeer

Nepal BenefietZondag 7 juni zal “Weekend Magazine” live uitzenden vanuit het jongerencentrum N201. Het actualiteitenprogramma zal aanwezig zijn bij het benefietfestival voor Nepal in N201 aan de Zwarteweg 90 in Aalsmeer. AALSMEER en omstreken HELPT NEPAL.

Nepal is getroffen door twee vreselijke aardbevingen. We mogen niet stil blijven zitten en toekijken. Voor de organisatoren van het jaarlijkse Nepal benefiet festival in Aalsmeer is het een extra reden om het dit jaar groots aan te pakken en veel geld in te zamelen. Hiervoor organiseren zij een groot festival op zondagmiddag 7 juni in N201 vanaf 14.00 uur voor muziekliefhebbers, kinderen en ouders. Het wordt een gezellige familiedag. En Radio Aalsmeer is er dus live bij aanwezig!

Van 14.00 tot 17.00 uur zal er live verslag worden gedaan van alles wat zich die middag afspeelt. Tevens worden diverse andere Aalsmeerse zaken besproken. De presentatie is deze week in handen van het duo Jan en Dirk Box. De techniek wordt verzorgd door Frank van Nederveen en Niels Tenhagen.

www.nepalbenefiet.webs.com
www.facebook.com/nepalbenefietaalsmeer

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 juni 2015 om 11:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×