'De Top 10 van... Talitha van Itterzon'

Talitha van ItterzonDe maandag is een uitstekend beluisterde radioavond op Radio Aalsmeer. Programma’s als ‘Uur van Puur’, ‘Door de Mangel’ en “De Top 10 van…’ hebben een grote vaste kern van luisteraars weten te vergaren. In ‘De Top 10 van…’ is deze week een zeer bekende te gast. Technicus en presentatrice Talitha van Itterzon is te gast in haar eigen programma. Deze keer mag zij zelf haar lievelingsmuziek laten horen en zal haar eigen vader samen met Miranda Gommans het geheel aan elkaar praten.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 juni 2015 om 21:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×