Dipper nummer vier in 'Door de Mangel'

Hans vd Meer peurAfgelopen maandag was de bekende Aalsmeerse accordeonist Cor Trommel te gast in Aalsmeers enige talkshow ‘Door de Mangel’. Hij vertelde over zijn jeugd, zijn werk als rozenkweker, maar uiteraard speelde de Dipper op zijn accordeon. Wist u trouwens dat Cor ook een liefhebber is van de Rolling Stones? Cor omschreef zichzelf als levensgenieter, een warm persoon en gezelligheidsdier, maar Cor bleek zeker ook een gevoelsmens. Nieuwsgierig geworden, maar de uitzending gemist? Zaterdag 6 juni wordt het programma herhaald om 13.00 uur, maar u kunt het ook terugluisteren via uitzending gemist op www.radioaalsmeer.nl.

Voor komende maandag heeft de markante Aalsmeerder mede-Dipper en voorzitter van dit vrolijke stel Hans van der Meer uitgenodigd. Cor wil graag weten hoe Hans het contrast ervaart tussen zijn werk als verpleegkundige op de intensive care en het peuren met de Dippers ervaart.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 juni 2015 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×