Een reis langs Twitterhits

twitter-245460_640In ‘Vrijdagavondcafé’ is het deze week weer tijd voor de maandelijkse Twitterhit-uitzending. Presentator Ron zet vrijdag 12 juni alle inzendingen van de afgelopen maand op een rijtje. Luister mee en geniet van diverse hits behorende bij de verschillende thema’s. Vanaf volgende week is er weer een nieuw thema voor de Twitterhit en maak je met jouw inzending weer kans op filmtickets. Kijk op de Facebookpagina of het Twitteraccount voor het nieuwe thema.

Het programma ‘Vrijdagavondcafé’ heeft elke week een Twitterhit. Luisteraars kunnen rondom een bepaald thema hun favoriete lied insturen (onder meer via Twitter) en op deze manier kans maken op twee kaartjes voor een film naar keuze bij Crown Cinema.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 juni 2015 om 10:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×