Verslaggever Rinus duikt in de wereld van Sailwise

Logo Halte Zwarteweg2De uitzending van ‘Halte Zwarteweg’ staat donderdag 11 juli tussen 18.00 en 19.00 uur in het teken van Sailwise. Deze organisatie biedt watersportvakanties voor mensen met een beperking. Zo kan men genieten van een vakantie op het eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse plassen. Verslaggever Rinus is de boot ingegaan richting het eiland om dit vakantieplekje zelf eens te ontdekken. Daarnaast praat hij met deelnemer Wim Bloos over zijn ervaringen.

Halte Zwarteweg‘ wordt gemaakt door een team van mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking die deel uit maken van het activiteitencentrum Heliomare Aalsmeer. Dit programma wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 juni 2015 om 14:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×