FSHD en diverse burgemeesters in 'LG2tD'

LG2tD kinderburgemeesterVrijdag 12 juni is het weer tijd voor gezellige muziek tussen 18.00 en 19.00 uur bij ‘Lets Go 2 the Disco’. Danny en Laurens komen langs om te vertellen over hun bijzondere project voor FSHD, een zeldzame, erfelijke vorm van spierdystrofie. Zij zitten een speciale businessklas op de Westplas Mavo waar zij samen met hun klas een speciale inzamelingsactie organiseren om geld in te zamelen.
Daarnaast hoor je diverse interviews met alle kandidaat-kinderburgemeester. Ook kun je luisteren naar een echte (oud)burgemeester. De heer Hoffscholte vertelt waar volgens hem een goede kinderburgemeester aan moet voldoen. Luister dus aankomende vrijdag weer naar een gezellige uitzending van dit jeugdprogramma vol muziek!

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 juni 2015 om 22:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×