Buurter Van der Ven in ‘Door de Mangel’

Cees van der VenMaandag is een populaire radioavond op Radio Aalsmeer. Om 18.00 uur begint dat met het social media programma ‘Uur van Puur’, gevolgd door de enige talkshow van Aalsmeer ‘Door de Mangel’ en vervolgens de ‘Top 10 van…’. De avond wordt afgesloten door het muziekprogramma ‘Dragnet’.

In ‘Door de Mangel’ komt maandag 15 juni een einde aan het Dippers-tijdperk, want dan is na 4 Dippers op rij de beurt aan Buurter Cees van der Ven. Hans van der Meer heeft multitasker Van der Ven uitgenodigd naar de studio te komen. “Cees is actief betrokken bij de ‘verlichte tuinen van Aalsmeer’, werft vrijwilligers voor Ride for the Roses en is pramenracer van het eerste uur. Ik ben wel een beetje jaloers op zijn ongebreidelde energie en ben benieuwd waar hij dat vandaan haalt”, aldus Dipper-voorzitter Van der Meer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 juni 2015 om 22:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×