Vrijwilliger Piet Nagtegaal in 'WM'

Historische TuinIn ‘Weekend Magazine’ (WM) is zaterdag 13 juni vanaf 15.00 uur Piet Nagtegaal te gast. Hij is vrijwilliger bij de Historische Tuin Aalsmeer. Interviewer Berend Vollmuller zal met hem spreken over de waarde van de Historische Tuin. Verleden, heden en de toekomst van de Aalsmeerse tuinbouw passeren de revue. En ook interessante vragen, zoals ‘Waarom is de Aalsmeerse vlag zwart, groen en rood?’, komen aan bod.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 juni 2015 om 10:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×