Halte Zwarteweg 5 jaar!

HZ 5jaarOp donderdag 18 juni bestaat het programma ‘Halte Zwarteweg’ precies 5 jaar. Ter ere van deze verjaardag is er een speciale jubileumuitzending. In de jubileumuitzending wordt er teruggeblikt op het ontstaan van het programma. Dit wordt gedaan aan de hand van een oud interview met Jan van Grieken en Jan Peterse.

Verder aandacht voor één van de hoogtepunten uit het 5-jarig bestaan, namelijk een interview met de toenmalige woordvoerster van de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Dit interview vond op een zeer speciale plek plaats: boven in de verkeerstoren op Schiphol. In dit unieke interview vertelt de woordvoerster hoe het er achter de schermen in de wereld van de luchtverkeersleiding aan toe gaat.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 juni 2015 om 12:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×