Vraag het de kinderburgemeester!

Vraag!‘Let’sGo2theDisco’ heeft vrijdag 19 juni een hele bijzondere uitzending. Vince Boom, Aalsmeers eerste Kinderburgemeester, komt namelijk samen met de wethouder van Jeugd, Gertjan van der Hoeven, langs in de studio. Heb je een vraag voor Vince? Of wil je laten weten waar Vince zich volgens jou voor moet gaan inzetten? ) Bel (0297-325858) of mail (studio@radioaalsmeer.nl) dan tijdens de uitzending! Langskomen mag ook, ook als je alleen wil luisteren naar wat Vince te vertellen heeft.

Natuurlijk hoor je daarnaast ook je favoriete hits, hoor je wat er allemaal te beleven valt in Aalsmeer en Kudelstaart en blikken we nog even terug op de finale van het mini-voetbal en de Junior Pramenrace.

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 juni 2015 om 12:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×