Nieuw programma: 'Start-up Radio'

Radio AalsmeerZaterdag 6 juni was de aftrap voor een pilot van een nieuw programma op Radio Aalsmeer, namelijk ‘Start-up Radio’. Tijdens dit gloednieuwe Aalsmeerse programma geven presentatoren Frank van Nederveen en Rutger Schuurman startende ondernemers en muzikanten een podium. Er wordt gepraat over onder meer passie, drijfveren, het vinden van klanten of publiek en het creëren van een relevant netwerk. En uiteraard zal de muzikale gast ook live enkele nummers ten gehore brengen.

De gasten die de eer hadden om aan te schuiven tijdens de aftrap van dit nieuwe programma waren sociaal onderneemster Malou Lintmeijer van ‘Dus. Collectief’ en jazzgitarist Caspar Klos. ‘Start-up’ wordt in ieder geval op zaterdagavond 27 juni, 11 juli, 22 augustus en 29 augustus van 21.00 tot 22.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 juni 2015 om 12:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×