Band 'Van Alles en nog wat' in 'VAC'

van alles en nog wat 2Ook komende vrijdagavond is het weer lekker druk en gezellig in het ‘Vrijdagavondcafé’ (VAC) op Radio Aalsmeer. De Aalsmeerse band ‘Van alles en nog wat’ (foto) komt live spelen in de studio en wil hiermee alvast promotie maken voor het optreden dat zij komende zaterdag geven tijdens Plaspop op de Westeinderplassen. Ook Deborah is er met haar social media rubriek over alles dat opviel in Aalsmeer en Kudelstaart op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Om het compleet te maken is wijkagent Aalsmeer Centrum, Erik van den Brun, er deze week met zijn maandelijkse rubriek. Presentator Ron en agent Erik zijn op zoek naar een goede naam voor deze politierubriek. Help jij mee met verzinnen?! Voor de winnaar is er een hele bijzondere prijs, namelijk een uur meevaren op de politieboot om zo van dichtbij meemaken wat de politie zoal tegenkomt op en rond het Aalsmeerse water. Een unieke ervaring dus! Geef de rubrieknaam door via de Facebookpaginaé of via het Twitteraccount. Natuurlijk mag je ook bellen (0297-325858) of mailen (studio@radioaalsmeer.nl) tijdens de uitzending.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 juni 2015 om 21:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×