'Vrijdagavondcafé' in het teken van Ride for the Roses

RRTS‘Vrijdagavondcafé’ staat vrijdag 8 mei geheel in het teken van Ride for the Roses. Met dit wielerevenement wordt geld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Onder meer locoburgemeester Ad Verburg, projectleider Albert Vuil en voorzitter van de stichting, Fred Doeleman, schuiven aan. Ook hoor je de radiocommercial die presentator Ron en het bedrijf Sound FX uit Aalsmeer samen belangeloos maakten. De commercial wordt op vijf radiostations in de regio uitgezonden. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk fietsers zondag 6 september aan de start bij Flora Holland te krijgen. Deze speciale uitzending wordt omlijst met heerlijke oude en nieuwe muziek.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 mei 2015 om 22:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×