Puur interviewt marketingkoning Jean-Paul

Puur en Jean-Paul Het interactieve social mediaprogramma ‘Uur van Puur’ heeft voor maandag 11 mei Jean-Paul Schaddé van Dooren (op de foto samen met Puur) weten te strikken. Hij is de man achter de formats en marketingstrategie van Flora Holland en haar kwekers. Een echte social media bloemenman dus! Naast presentatrice Puur (Anna-Maria Mantel) is natuurlijk co-host Wilg (Esther Gons) ook weer aanwezig. Tevens komen de gebruikelijke columns van Elja Daae en Herman Couwenbergh voorbij.

‘Uur van Puur’ wordt iedere maandag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan viauitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 mei 2015 om 22:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×