Jasper Schouten zingt live in 'WM'

JasperBinnenkort treedt lokaal talent Jasper Schouten (foto) op tijdens Plaspop, maar eerst vertoont hij zondag 3 mei live zijn kunsten bij ‘Weekend Magazine’ (WM). Jasper is vooral bekend onder Aalsmeerse jongeren en zingt voornamelijk Engelstalige muziek. Hij begeleidt zichzelf met de gitaar.

Daarnaast ontvangen presentatoren Eric en Kim Arie Stolwijk. Hij vertelt over de kavellijst van de veilig ‘Kudelstaart voor Kudelstaart’. Gert Ubink wordt gebeld over de prutrace ter gelegenheid van het 777-jarig jubileum van Kudelstaart en ook is er aandacht voor het herdenken van de oorlog en het vieren van de vrijheid.

Uiteraard deze editie ook aandacht voor sport. De ontknoping van de voetbalcompetitie nadert. Zal RKDES directe degradatie kunnen ontlopen? En wordt KDO zondag periodekampioen? U hoort het tijdens ‘Weekend Magazine’!

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 mei 2015 om 18:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×