Laatste 'Vrijdagavondcafé' van dit seizoen

DenisenaarBaliOp vrijdag 26 juni gaan voor de laatste keer van dit seizoen de deuren van het Vrijdagavondcafé open. Daarna gaan de presentatoren genieten van een heerlijke zomerperiode.

Deze vrijdag een groot aantal gasten in de studio. Zo komt de Aalsmeerse Denise (foto) vertellen over haar hardloopactie voor (haar reis naar) een educatiecentrum op Bali (Indonesië). Radiokok Marc Eveleens verhaalt over zijn ervaringen bij het Aalsmeer FlowerFestival van afgelopen weekend. En de presentatoren ontvangen de organisatoren van de Westeinder Water Week, die weer van start gaat met tal van activiteiten.

Maar natuurlijk ontbreken ook de vaste elementen niet. de Soulshow-classic en Ron’s Top 40 Hitarchief komen voorbij, evenals de lekkerste hits uit de jaren ’80 en ’90. Ook maak je weer kans op filmkaartjes naar keuze door mee te doen aan de Twitterhit. Het thema van deze week is: jouw ultieme gezellige meezinger. Geef jouw inzending door via de Facebookpagina of via het Twitteraccount van ‘Vrijdagavondcafé’.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 juni 2015 om 22:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×