Team Timmerman in 'Halte Zwarteweg'

Team TimmermanOp donderdag 25 juni van 18.00 tot 19.00 uur zendt ‘Halte Zwarteweg’ een interview met Timo Peters van fietsteam Timmerman (foto) uit. Dit team fietst voor het goede doel. Er wordt onder meer gesproken over het ontstaan van het team en de activiteiten, zoals de Tour de Poel en de muziekavond, die zij organiseren om geld op het halen voor het goede doel.

In de maand juli moet u de interviews van ‘Halte Zwarteweg’ even missen. In verband met de zomervakantie zenden de programmamakers in deze maand alleen muziek uit. Op donderdag 6 augustus kunt u voor het eerst weer genieten van een interview.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 juni 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×