'LG2tD' gaat het water op

MinionsVoor vrijdag 26 juni staat er weer een gezellige ‘Let’sGo2theDisco’ (LG2tD) gepland. Presentatoren Kim en Joey (deze keer mét stem) ontvangen Zeilschool Aalsmeer. Zij komen vertellen over de zeilavonturen die zij deze zomer op de Westeinderplassen gaan beleven. Ook nemen zij hun muzikale top 5 mee. Daarnaast schuift iemand van de Crown Cinema aan om te vertellen over de nieuwste films. Er wordt onder meer ingegaan op de voorpremière van de nieuwe Minions film (foto). Extra leuk: je kunt tijdens de uitzending twee tickets winnen voor deze film!

Kim en Joey laten je deze week tevens weer de leukste nummers horen en vertellen waar je zeker heen moet aankomend weekend. Natuurlijk is er ook ruimte om je favoriete plaat aan te vragen. Misschien voor je lieve buurvrouw, je stoere neef of je geheime liefde? Of misschien wil jij jouw groep 8-klas verrassen met jullie ultieme nummer, omdat het afscheid er bijna aan zit te komen? Bel (0297-325858) of mail (studio@radioaalsmeer.nl) tijdens de uitzending je verzoekplaatje door.

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 juni 2015 om 19:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×