Music @ the Poel en figuranten gezocht in 'WM'

Summer flowerAlles weten over ‘Music @ the Poel’? Luister dan zondag 26 juli naar ‘Weekend Magazine’ (WM). Presentatoren Kim en Eric ontvangen namelijk Team Timmerman en zij vertellen over dit evenement. Daarnaast geeft iemand van het Crown Theater tekst en uitleg bij leuk nieuws: het theater zoekt namelijk figuranten voor de voorstelling ‘Baantjer’. En uiteraard ontbreekt ook het lokale sportnieuws deze uitzending niet.

Een zomers plaatje aanvragen? Ook dit kan tijdens ‘Weekend Magazine’. Bel (0297-325858) of mail (studio@radioaalsmeer.nl) tijdens de uitzending om jouw favoriete zomerse klanken op Radio Aalsmeer te horen.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur . Het programma wordt per toerbeurt verzorgd door verschillende programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 juli 2015 om 19:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×