Zomerspecial ‘Aalsmeer Politiek': Job Kluis te gast

Jop KluisTijdens het zomerreces gaat ‘Aalsmeer Poltiek’ níet over politiek: de muzikale mens achter politici staat centraal. In deze tweede editie is Jop Kluis (wethouder, Aalsmeerse Belangen) te gast. Hij mag zijn favoriete muziek, uiteraard met toelichting, laten horen.

In januari was Kluis (foto) ook al eens te gast bij Radio Aalsmeer, namelijk als blueskenner bij ‘Sem op Zaterdag’. Volgens presentator Sem van Hest worden dit keer ‘de andere muziekliefdes’ van de wethouder besproken.  ‘En ik heb zomaar het gevoel dat dat wel eens soul zou kunnen zijn’, aldus Van Hest.

‘Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 juli 2015 om 18:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×