Zomerspecial 'Aalsmeer Politiek': muzikale mens achter politici

Rolleman, RikTijdens het zomerreces neemt Sem van Hest, bekend van het zaterdagochtendprogramma ‘Sem op Zaterdag’, het politieke uurtje over. En de uitzendingen gaan dit keer níet over politiek; de muziek achter de politici staat centraal. Tijdens de zomeredities laat elke uitzending een Aalsmeerse politicus zijn/haar favoriete muziek – mét toelichting – horen.

Rik Rolleman (foto) van PACT Aalsmeer mag zaterdag 18 juli als eerste gast het spits afbijten. In overleg met Sem heeft Rik – in het kader van de Tour de France – gekozen om zijn muzikale Franse voorkeur te laten horen. Sem zal onder meer vragen wat het Franse chanson zo bijzonder voor deze politicus maakt.

De komende weken zullen politici van andere Aalsmeerse politieke partijen volgen. CDA, VVD en het College hebben al toezeggingen gedaan. Met Aalsmeerse Belangen en HAC zijn we nog in overleg. Houd deze website, ons Twitteraccount en andere Aalsmeerse media in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de volgende gasten.

‘Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 juli 2015 om 14:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×