Retourtje Noordkaap in 'Stamtafel'

Dirk bij aankomstWie meer wil weten over vrijwilligerswerk in Aalsmeer, moet de radio zeker aanzetten op donderdagavond 16 juli. Bij ‘Stamtafel’ is namelijk het eerste half uur Frans Huijbregts te gast. Programmamakers Jenny en Rinus spreken met hem o.a. het vrijwilligerswerk dat Frans doet.

Na het eerste half uur staat de uitzending in het teken van Dirk Raams (foto). Hij fietste voor CliniClowns 7000 kilometer naar de Noordkaap en terug. Donderdag 9 juli zette hij na zeven weken weer voet op Aalsmeerse bodem. Jenny en Rinus bevragen de Aalsmeerder over deze topprestatie. Van de gefietste etappes tot zijn dagelijkse biertje; het komt allemaal aan bot.  En natuurlijk hoor je ook welk bedrag Dirk heeft opgehaald.

‘Stamtafel’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 juli 2015 om 11:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×