'Door de Mangel' ontvangt Thomas Zekveld

Thomas ZekveldVorige week ontvingen Mylène en Elbert Jasper Schouten in ‘Door de Mangel’. Hij vertelde onder meer hoe hij de talentenshow ‘Stem van Novelle’ heeft gewonnen. Natuurlijk maakte hij ook bekend wie de 91ste gast in de Aalsmeerse talkshow wordt. Maandag 31 augustus is het Thomas Zekveld (foto) van Feesterij De Bok die plaatsneemt achter de microfoon. Zanger Jasper Schouten koos volgens het doorgeefsysteem deze gast en vertelt: “Er staan bij De Bok veel leuke dingen op de agenda. Er wordt een nieuwe weg ingeslagen. Dit wil ik graag aan Thomas overlaten om over te vertellen.”

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 augustus 2015 om 21:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×