‘Halte Zwarteweg’ bezoekt sportclub Only Friends

Logo Only FriendsDe programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ zijn terug van vakantie. Tijdens hun eerste uitzending na de zomerstop hebben zij direct al zeer boeiend interview op het programma staan. Donderdag 6 augustus  wordt namelijk een interview met twee vrijwilligers van sportclub Only Friends uitgezonden. Deze sportclub is gevestigd in het Ronald Mc Donald Centre Amsterdam.  De vrijwilligers begeleiden spelers van het rolstoelhockey en vertellen over hoe het is om jonge sporters (met een handicap) te ondersteunen.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 augustus 2015 om 10:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×