Eppo Buskermolen op muzikale tour

Eppo BuskermolenMaandag 3 augustus is het de beurt aan Richard Buskermolen (foto) om zijn muzikale top 10 te laten horen. Richard, beter bekend onder de naam Eppo, is Kudelstaarter en politicus voor het CDA.

‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke muzikale top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 juli 2015 om 13:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×