Muzikale mens achter politicus Robert van Rijn

VVD-RobertvRijn-psNa Rik Rolleman (PACT Aalsmeer), Jop Kluis (AB) en Ines van der Boon (CDA) is het zaterdag 8 augustus de beurt aan Robert van Rijn (VVD) om zijn favoriete muziek te laten horen in de zomerspecial van ‘Aalsmeer Politiek’. Welke muziek Van Rijn (foto) aan het swingen brengt blijft nog een verrassing, maar presentator Van Hest zal de politicus in ieder geval het hemd van het lijf vragen over zijn muzikale keuzes.

Tijdens het zomerreces neemt Sem van Hest, bekend van het zaterdagochtendprogramma ‘Sem op Zaterdag’, het politieke uurtje over. De muziek achter de politici staat centraal. Elke uitzending laat een Aalsmeerse politicus zijn/haar favoriete muziek – mét toelichting – horen.

‘Aalsmeer Politiek’
wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 augustus 2015 om 10:36 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×