Op gezondheid en Lifestyle tour

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKomende donderdag om 20.00 uur is het weer tijd voor het programma ‘Stamtafel Gezondheid en Lifestyle’. De presentatie ligt ook deze keer weer in handen van Jenny Piet en Rinus van Itterzon, waarbij de laatste ook de techniek voor zijn rekening neemt. De onderwerpen die zij behandelen zijn weer uiterst divers: in het vaste item over de vrijwilligerscentrale deze keer Annemieke Saarloos van het Crown Theater Aalsmeer. Zij zal o.a. vertellen hoe het is om als vrijwilliger voor het theater te werken. Er zijn veel vacatures, dus wie weet zit er ook iets voor jou tussen! Ook komt Marlies Buck (foto) uit Kudelstaart langs om te vertellen over Cranio Sacraal, het zelfhelende vermogen van het lichaam. In het tweede uur schuift Betty van de Vaart aan om te vertellen over de Ride for the Roses. Ook is Dirk Raams weer te gast om exclusief voor Radio Aalsmeer te vertellen wat zijn fietsactie naar de Noordkaap voor CliniClowns heeft opgebracht. Ook zal hij vertellen over dat er een boek zal uitkomen over zijn fietstocht.

‘Stamtafel’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 augustus 2015 om 21:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×