Radio Aalsmeer zoekt zonnige zomerhits

Zomerse 50Radio Aalsmeer zendt ook deze zomer de ‘Zomerse 50’ uit, de hitlijst met de meest populaire zomerhits allertijden. Luisteraars van Radio Aalsmeer kunnen meehelpen deze landelijke hitlijst samen te stellen door hun favoriete zomerhits doorgeven. Stemmen kan tot en met 16 augustus op www.zomerse50.nl. Onder alle stemmers wordt een vakantie in Tsjechië verloot. De winnaar mag met vijftien anderen een week doorbrengen in een vakantievilla. Vorig jaar zond de lokale omroep van Aalsmeer de lijst ook uit en kwam de Noorse zanger Anders Nilsen binnen op nummer 1 met zijn zomerhit Salsa Tequila. Nummer 2 was de Lambada van Kaoma en op 3 stond Bryan Adams met Summer of ’69. Wat de zomerhit van dit jaar is, wordt bepaald door de stemmen die online op www.zomerse50.nl worden uitgebracht. De Zomerse 50 is een initiatief van Martijn de Lange van lokale omroep TV Enschede FM en wordt door zo’n 150 lokale omroepen in Nederland en België uitgezonden.

De uitslag van de Zomerse 50 2015 is bij Radio Aalsmeer op zondag 30 augustus a.s. te horen tussen 16.00 en 20.00 uur. Kijk voor meer informatie over de Zomerse 50 op www.zomerse50.nl.

Gepubliceerd: 10 augustus 2015 om 21:31 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×