Kindervakantieweek in 'LG2tD'

Kindervakantieweek‘Let’sGo2theDisco’ (LG2td), het muzikale magazine voor het hele gezin, is komende vrijdagavond weer van de partij. De programmamakers ontvangen onder andere een medewerker van zwembad De Waterlelie. Zij komt vertellen over de activiteiten de komende weken, waaronder de Zwemvierdaagse. Daarnaast heeft Kim afgelopen maandag opnames gemaakt bij de Kindervakantieweek (foto) en dat is natuurlijk komende vrijdag ook te horen, evenals veel muziek. Kortom weer een leuke en gezellige uitzending.
Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 augustus 2015 om 21:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×